Post by burleasimorjets on Mar 8, 2022 7:35:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kuponas ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
Geras žaidimas. Smagu, kad jie derėjo su klasikiniu mano vaikystės TNMT stiliumi. Kaip ir bet kuris kitas šių dienų žaidimas, gausu priedų ir brangių atnaujinimų. Tačiau iki šiol viskas yra beveik prieinama neišleidžiant tikrų pinigų, jei turite kantrybės laukti.
Tai tikrai įdomus žaidimas ir kūrėjas sunkiai prie jo dirba, nes jis tampa nuostabiu žaidimu, kai kurie žmonės sako, kad atsitrenksite į didžiulę mokamą sieną, o tai iš tikrųjų nėra tiesa, nes visada galėsite tobulėti, jei tik turėkite kantrybės, tiesiog žiūrėkite skelbimus, kad gautumėte daugiau skysčių, ir maksimaliai naudokite x2 daugiklį
Tai gerai, kas yra... nemanykite, kad toli pasieksite neišleisdami pinigų.
Pradėjo nuo 5, kol atsitrenkiau į „sieną“. Nesugebėjimas pakartoti misijų, kad sustiprintumėte savo komandą, iš esmės verčia jus nustoti žaisti, kol jūsų guolis suteiks jums pakankamai išteklių progresui arba jūs neišleisite tikrų pinigų, kad galėtumėte progresuoti. Panašu į grynųjų pinigų grobimą, tikiuosi, kad klystu ir viskas bus ištaisyta. Mėgstu personažų dizainą, kaip ir žaislus, su kuriais augau. Tačiau pataisykite žaidimo parinktis.
Tai smagu ir lengva žaisti. Skiriu 3 žvaigždutes, nes praradau daugybę apdovanojimų dėl ryšio problemų žaidimo pabaigoje. Jei gausite atlygį ir iškils ryšio problema, spustelėję atlygį prarasite.
Tai smagus žaidimas, bet po kurio laiko jis tampa labai niūrus. Parduotuvė jums suteikiama, kai tik prisijungiate, ir dėl to noriu pašalinti žaidimą, jei man jis nepatiko kaip TMNT gerbėjui.
Geras personažų pasirinkimas, bet viskas tam tikru momentu sustoja. Ne taip, kaip norėtumėte išleisti pinigus, nes tai tik reiškia dar vieną laukiančią sieną. Jau nekalbant apie 5 žvaigždučių personažą, gali kainuoti šimtus dolerių, nebent lauksite, o tai gali užtrukti mėnesius. Ir tai tik tam, kad gautum 1!
Tai puikus žaidimas, lengvas žaidimui ir panašiai... bet tikrai turi būti turnyro kovų laikmatis/ribotuvas. Mane užklupo nesibaigianti Rafaelio kilpa, daugiau šliaužiojanti, nei aš kenkiu prieš tą patį personažą... mūsų kova tęsiasi daugiau nei 20 minučių... Aš ją pralaimėsiu tik todėl, kad turėsi pasiduoti, kad daryčiau kitus dalykus. Aš vis dar myliu žaidimą, bet taip pat...
Net ir būdamas visą gyvenimą trunkantis TMNT gerbėjas, šis žaidimas labai greitai tampa neįtikėtinai nuobodus. Nors aš vertinu nostalgiją. Kai kovoja veikėjai, ekrane būna chaotiška netvarka. Įgūdžiams reikia kažkokios animacijos, nes visi veikėjai atrodo vienodi. Nepakanka žaidimo režimų. Iš esmės jaučiate, kad vėl ir vėl darote tą patį etapą. Šį žaidimą įdiegiau 5 ir daugiau kartų, nes kaip TMNT gerbėjas TIKRAI noriu į jį įsitraukti, bet tiesiog negaliu.
Linksma, bet sugenda, DAUG. žaidimo beveik negalima žaisti, kai jis užstringa, daug kartų iškart atsidarius. Be to, jis pretenduoja į užduotis ir naudoja žaidimo valiutą naujiems herojams gauti, bet iš tikrųjų nesuteikia jokio atlygio. Nesu tikras, kiek vargsiu dėl to, neverta nusivylimo, kai jis sugenda daugiau kartų ir dabar vagia iš manęs
Įdomus žaidimas, bet nėra ūkininkavimo galimybės. Įstrigę turėsite sumokėti pinigus arba laukti labai ilgai, kad pakeltumėte savo veikėjų lygį. Suteikite mums pakartojimo parinktį ir tai bus lengvai 5 žvaigždučių žaidimas
Nieko gero
Šis žaidimas egzistuoja tik tam, kad užsidirbtų pinigų iš skelbimų ir mikrotransakcijų. Ką dar galima pasakyti apie žaidimą, tai yra pasikartojantis pinigų kaupimas, visi režimai, kurių yra trys ir iš esmės yra vienodi, ir viskas yra šlifuota. Žaidime nėra strategijos, tad kam nerimauti su personažų klasėmis? Mokamosios sienos nuolat, taigi, jei ieškote laiko ir pinigų kriauklės, ją radote.
Tai smagus žaidimas žudyti laiką, bet aš pats manau, kad tam reikia daugiau žmonių iš senų ir naujų animacinių filmų
Po atnaujinimo nepavyko žaisti pvp. Per brangu atnaujinti kambarį.
Skirčiau 5 žvaigždutes. Viena problema yra ta, kad jūs turite sumokėti už išankstinį mokėjimą arba laukti ir laukti ir toliau rinkti neprisijungus naudojamus dalykus. Kita vertus, šis žaidimas yra kvailas
Man patinka šis TMNT žaidimas: Mutant Madness 🐢🍕 Leonardo: Taip, man patinka šis žaidimas. Rafaelis: Nuostabu! Man patinka šis žaidimas, šis žaidimas vyksta čia! Donatello: Taip, man patinka žaidimas, aš gausiu savo žaidimą – tai mutantų beprotybė. Mikelandželas: Oho! Man patinka, gausiu picą, o žaidimas yra vakarėlio MUTANTŲ beprotybė!
Man labai patinka žaidimas, jis labai nostalgiškas ir tikrai norėčiau jam skirti penkias žvaigždutes, bet po paskutinio atnaujinimo negaliu prisijungti prie žaidimo dabar jis sustoja ties 89%, o tada tiesiog nustoja įkelti ir lieka ten. todėl nebegaliu pasiekti žaidimo ir žaisti
Visiškai supykęs. Mėgo žaisti žaidimą, smagiai leido laiką. Tada atnaujinau ir žaidimas pradėjo užstrigti, todėl išinstaliavau žaidimą, o įdiegęs iš naujo pastebėjau, kad turiu pradėti nuo nulio. Tiesą sakant, aš neprieštarauju P2P, bet aš tai darau, jei viskas gali taip išnykti. Didelė tikimybė, kad iššvaistęs daugiau nei 100 USD, aš daugiau nebežaisiu.
Man patinka žaidimas, pagerinčiau savo rezultatą, bet atidarius programą atsirado klaidų, todėl pašalinau ir įdiegiau iš naujo. Praradau visą pažangą ir turėjau paleisti iš naujo, nors buvau prisijungęs su ta pačia „Google“ paskyra. Tada pareikalavau nemokamo 2 žvaigždučių Mikelandželo ir jo nebuvo mano sąraše. Ar galima tai išspręsti?
Man nėra prasmės, kad PVP kovoju su žmogumi, turinčiu dvigubai didesnę galią, ir, matyt, turiu su juo susidurti, kol galiu jį įveikti. Tiesiog neatrodo teisinga. Taip pat beprotiška, kad negalite šlifuoti lygių ar nieko, kad patobulintumėte savo personažus. Žaidimas buvo labai įdomus keletą valandų, bet jūs turite sieną ir nebėra toks įdomus. Šis žaidimas turi tiek daug potencialo, bet jūs jį labai apribojate šiais sprendimais
Neblogas žaidimas, tačiau atkuriamų lygių trūkumas, norint pasiekti daugiau medžiagos, yra apgailėtinas, o mažas kiekis, kurį gaunate iš guolio, sukuria gana daug laukimo laiko. Dėl to žaidimas po tam tikro momento tampa nuobodus. Įstrigote lygyje ir laukiate, kol kilimėliai pakils.
Man patiko šis žaidimas ir išleidau jam daug pinigų. Tačiau nėra jokio naujo turinio, išskyrus galbūt veikėją kartą per porą mėnesių. Labai noriu rekomenduoti šį žaidimą, bet be dar vieno herojaus čia ir ten, tai labai mažai turinio. Šiam „žaidimui“ reikia naujų dalykų. Tai labai sustingsta, o jūs tik užsiregistruojate, kad gautumėte nemokamų dalykų ir spausdintumėte dienraščius. Prašom skelbti daugiau. Man labai patiko šis žaidimas.
TMNT: Mutant Madness Role Playing pbf
Nuostabus žaidimas! Tai mano „Sega Heros“ pakaitalas... Skaitau žmonių skundus dėl pjesės... Jei vykdote kasdienę užduotį ir kuriate savo skysčių rinktuvą, tai kaip ir bet kuris kitas žaidimas, kuriame turėsite laukti gyvybės.
Žaidimas yra puiki idėja, bet per daug griozdiška. Yra mažiausiai 7 skirtingos kolekcionuojamos valiutos, kurios nėra labai gerai paaiškintos, visur yra meniu su apdovanojimais ir daiktais, ir jūsų nuolat prašoma žiūrėti skelbimą. Dar blogiau, po dienos programa užstringa įkėlimo ekrane. Bandžiau įdiegti iš naujo ir galbūt praradau visą pažangą, bet nesu tikras, nes žaidimas sugenda per pirmąjį įvadinį komiksą.
Neblogas žaidimas, turi šiek tiek įtraukiantį įprasto ciklo įjungimą, mūšį, laukimą, įjungimą, mūšį ir tt stilių. Dažnai pasitaiko simbolių rinkimo freemium žaidimuose mobiliesiems. Jis reguliariai atnaujinamas, tobulinant žaidimo eigą ir našumą. Vis dar reikia padirbėti, bet jei jums patinka TMNT, turėtumėte pažaisti.
Man patinka, kaip jus prilygsta kitoms komandoms +30 000 komandos vertės, kuri beveik padvigubina jūsų. Tada sustingsta pvp, kur turėjai laimėti, bet turėjai pralaimėti, nes žaidimas neleidžia judėti ar baigti mūšio. Arba gauti purpurinį įkėlimo ekraną prieš pat pvp rungtynes, kad tiesiog įstrigtumėte tame violetiniame ekrane. Suvalgo jūsų PVP bandymą ir prarandate. Sunku gauti aukštesnius reitingus naudojant šias klaidas, kad gautumėte geresnį atlygį. Apskritai žaisti vis dar smagu, bet laimėti tikrai apsimoka.
Dažniausiai geras. Melee personažai daro keletą keistų dalykų, pavyzdžiui, atitrūksta nuo priešų, kai lieka 1 ar 2... Ypač braukia. Tai žaidimas, skirtas žaisti daugybę dienų, o ne visas iš karto. Nežinau, kodėl žmonės skundžiasi, kad negali žaisti VISĄ dieną. Tvirtas veikėjų sąrašas ir apskritai linksmas visiems, kurie užaugo su serialu. Šis žaidimas yra tai, ko tikiuosi iš visko, kas susiję su „Kongregate“.
Įdomus žaidimas, bet jei turite pakeisti įrenginį, negalėsite išlaikyti pažangos. Nusipirkęs „Splinter“ pakuotę, turėjau įsigyti naują telefoną, todėl 5 USD nebeliko.
Tai buvo 5 žvaigždučių apžvalga, nes pristatydamas turėjau daug vilčių. Na, nuo to laiko tik pablogėjo. „Žaidimas“ išaugo į reklamos žiūrovą. Jokio perdėjimo. Reklamuosite daugiau nei žaisite. Taip pat vis labiau augo p2w. Paleidimo metu jis jau buvo p2w ir man viskas gerai. Bet jie išprotėjo!!! Kūrėjai akivaizdžiai įsigijo apžvalgas. Jokiu būdu tai yra 4/5 žaidimas.
Mėgstu šį žaidimą, vis dar laukiu, kol atsilaisvins Wingnut ir Screw, jei jie kada nors bus pagaminti
Pradžioje smagu, tačiau su šiuo žaidimu kyla daug problemų, todėl žaisti labai „mokama“. Pirmas klausimas, kurį turiu, yra PvP rungtynių sudarymas, jis turi rimtų problemų. 6000+ lygyje buvau priverstas prieš žaidėjus, viršijančius 20 tūkst. Tai nesibaigė, nes iš 10 kasdienių žaidimų, kuriuos jie jums suteikia, 8 žaidimai yra prieš žaidėjus, kurie nėra mano lygos lygio. Iššūkių rinkimas yra kita problema. Vargu ar gausite pakankamai pastangų, kad patobulintumėte savo personažus, kol jūsų rinkimo iššūkiai neprašys 70,80,90 ir daugiau simbolių.
Man patinka vėžliai, bet nuolat neveikiančios funkcijos, daug klaidų, kūrėjai turi prioritetinį dalykų, kuriuos nori įgyvendinti, sąrašą, kuris neatitinka žaidėjų norų. Vaizdinė vartotojo sąsaja ir menas yra tik atnaujinamas dalykas, jie nėra patrauklūs ir daro žaidimą sudėtingesnį. Šiuo metu nerekomenduočiau
Mėgaujasi žaidimu. Žaidimas yra gana paprastas, nes tai yra neveikiantis telefono žaidimas, tačiau atrodo, kad jis yra gana dosnus personažų išvestimi, nes aš jau turiu Shredder ir Raph, todėl pateiksiu jam rekvizitų, kaip neversti mėgstamų personažų atlikti mikro sandorius.
Nuostabu! Labai nostalgiška man, todėl man tai patinka. Tikrai yra klaidų, kurias reikia ištaisyti. Kaip ir muštynėse kanalo kambaryje, kartais mano vaikinai tiesiog stovės, kol bus užpulti, o tai yra tada, kai mes pradėjome muštis. Arba mano komanda buvo priblokšta ir jie niekada netapo apsvaiginti. Išskyrus tai, man tai labai smagu. Ačiū, kad sukūrėte šį žaidimą!
Kol kas visai smagus žaidimas. Teko žaisti ir padaryti didelę pažangą pirmąją dieną. Po to jūs turite tiek pakilti, kad progresas būtų pastebimai sulėtėjęs, bet tai gerai. Klaida: kaskart galite gauti apdovanojimų (krūtinė atrakinama laikmačiu). Tačiau žaidimas man praneša, kad turiu atrakintą 500 2 žvaigždučių herojaus bitų dėžutę. Nesvarbu, kiek kartų išvaliau pranešimą, jis grįžta. Ir ne, aš neturiu tokio atlygio.
TMNT: Mutant Madness Rollenspiele xoli
Geras brangakmenis
Man patinka žaidimas. Tačiau skelbimai pasirodo po kiekvieno žaidimo
Šis žaidimas yra puikus ir suteiktų 5 žvaigždutes, bet jie turi kažką pakeisti. Turiu 12 simbolių 150 LVL ir šiuo metu įstrigo lygiu, nes man reikia 4 žvaigždučių žaidėjo. Labai sunku jį gauti, nebent sumokėsite 100 dolerių, kurių kai kurie žmonės neturi. Turite kažkaip lengviau tai padaryti. Taip pat išsiunčiau el. paštą pagalbos tarnybai ir atlikau visus jų veiksmus, kuriuos jie man davė, tačiau tai vis tiek neišsprendė mano problemos, kurią turėjau jau savaitę.
Šis žaidimas yra labai šaunus!! Puikiai tinka švaistyti laiką, kol laukiate... Taip pat puikus skelbimų kiekis... Ir jūsų žiūrimi skelbimai įskaičiuojami į dalykus, todėl tai nėra visiškas švaistymas... Rekomenduoju bet kokiems tmnt gerbėjams... Tai tarsi paprastesnis „Smassh Bros“ žaidimas su tik „tmnt“ simboliais..... Treniruokis ir atnaujink, kad gautų galios skaičius n išsiųskite juos į mūšį n stebėkite, kaip sunkus darbas kyla arba pralaimi, bet gausite 2 traukinius ir grįžkite į juos.
Kaip didžiausias 90-ųjų gerbėjas, tai iš tikrųjų yra gana gera. Tikiu ir tikiuosi, kad ateityje šiam žaidimui bus daugiau turinio. Dėkojame komandai, kad skyrėte laiko ir minties šiai plėtrai. Norėčiau paklausti, ar būtų galima į žaidimą įtraukti balsinį
Blocky Cars tank games, online Action jfjv