Post by yspigybonu on Mar 1, 2022 1:50:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shapik: The Moon Quest ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shapik: The Moon Quest IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше грошей ▞▞▞
▞▞▞ Shapik: The Moon Quest 2022 version ▞▞▞
Чудово. Ця гра дивовижна. Мені це сподобалося.
Привіт з Хабра!
Як розблокувати гру? Кожен раз, коли я торкаюся його. Нічого не змінюється. Я хочу пограти.
Shapik: The Moon Quest Pustolovske igre giox
Дуже красива гра!
Чудова спроба створити цю гру. Відмінна вартість. Досить довго, досить складно. Гарний.
Shapik: The Moon Quest Περιπέτεια qaes
Безкоштовно
The Lake House Free. Hidden Objects. Adventure esn
Виправлено зависання розділу 11, гра працює чудово, дякую!
Я плачу до 110 рупій за розблокування повної гри, але не розблокування гри, а списану суму
Зазвичай це не мій стиль гри, але мені це дуже сподобалося. Мені довелося зайти в Google, щоб знайти шлях. Деякі підказки в грі можуть бути гарною ідеєю. Але я хотів би знайти більше подібних ігор!
Сподобалося все в цій грі.
Ігри клас
oyun efsane ben 1inide bitrdim 2 yi bilmiyom suan yukleniyor uzun lafin kisasi oyun muq
Це платна програма для гри?? Просить розблокувати повну версію??
ДОБРО 🎮...Графіка гарна.
Неймовірна художня робота. Молодці, так тримати!
Shapik: The Moon Quest Dobrodružné kzuz
Лохотрон гра платна
Чесно кажучи, це досить нудно. Повільний темп і перед головоломками. Не безкоштовно
добре
Це весела і цікава гра. я дуже люблю
Цікава гра 👍
Ненависть
Гра настільки весела та безкоштовна, що головоломка така крута 😎
Платіть за гру.
як розблокувати повну гру?
Я люблю такі ігри, які продовжують випускати такі ігри!!
Досить атмосферно, музика та дизайн чудові. Елементи керування замалі для мого дисплея. Я коли-то давно або в часі, або в гугле плеє побачив першого Шапіка, він її рекомендував як гру, схожу на Саморост. Помню, що ніби пройшла її, мені сподобалося, але все дуже лагало і сюжет я як-то не повністю зрозуміла. Сьогодні побачила на хабре статтю про ось цього Шапіка і навіть спочатку не зрозуміла, що розробник один і той же. Творческих вам успіхов!
Насолоджуючись грою
чудова гра
Перші кілька частин я грав: досить круто і цікаво. Не почав би, якби я знав, що мені доведеться заплатити, щоб йти далі.
Дивовижний. Просто неймовірно 🗣💖💖💖🔥👌
Святе так
Красиво і весело. Просто хотілося б, щоб гра була довшою, перш ніж вони попросять вас заплатити.
Це просто демонстрація. Ви можете грати приблизно на 4 рівнях, перш ніж потрапити на платний екран. Через це я також змінив свою оцінку квесту Шапіка з 5 зірок на 1.
Зробіть гру безкоштовною за допомогою реклами
Shapik: The Moon Quest Περιπέτεια qaes
Приємна гра-головоломка - розслабтеся і розслабтеся, тому що це більше химерно, ніж швидко - більше, будь ласка!
Я небезпечна людина в світі
Я просто граю в неї приблизно 5-10 хвилин, справді хороша гра-головоломка, мені дуже подобається, все в цій грі просто ідеально
Чудова гра. Має відчуття старої школи. Художнє мистецтво та музика дуже гарні. Сподіваємося на додатковий контент у майбутньому.
Дуже гуг
Прекрасна гра. Виглядає і звучить чудово. Перший сподобався, а цей кращий в усіх відношеннях.
Гра очень понравилась. Прошёл на одному диханні. Рекомендую.
Найпростіша головоломка, жалюгідна реакція на дотик, нудна бездумна та коротка історія, чудова графіка та музика... Загальна трата грошей...
Шапік : Місяць ... Оцініть цей додаток
Можна справді обійтися за допомогою кнопки пропуску певних головоломок. На маленькому мобільному екрані точність 1uite важко. Я не можу пройти повз обертову головоломку, де ви повинні клацнути в потрібний момент, коли світло проходить через коробку. Це досить обурює!