Post by yspigybonu on Mar 1, 2022 1:59:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Subway Surfers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Subway Surfers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileleri Etkinleştir ▞▞▞
▞▞▞ Subway Surfers 2022 version ▞▞▞
Harika oyun tek sorunu, kontrollerin her zaman yanıt vermemesi ve bunun sonucunda nesnelere çarpmasıdır.
oyun güzel ama oyundaki karakterler biraz pahalı
Çok güzel bir oyun aşçı beyendim
Artık 400 bin daha ileride olmaya başlayacak reklamdan sonra reklamdan sonra 400 olan küsur olan um reklamdan sonra hem düştü bu durum hemde hemde sinirlendirdi bu mücadeleyi canlandıran rica ediyorum yoksa Metro sörfçülerini silicem 250
Oyun çok harikaydı! Can sıkıntını hafifletebilir ama bundan nefret ettiğim bir şey gözlerim çok odaklanmış ve çok acıyor, bu yüzden evet bunun için 4 yıldız
Bu çok güzel ama bira yanı fazla gidişce oluyor hizlani ve cok birazcik daha yavas olurdu birdealara bakiyorumsini biri gecmek için reklamlar bitiyorde benimde hic anahtarim yok devamum yani ben bu oyuna 5 veririm Jdhehehdyeuwjwjbwbnwnwnwnwnjddjdjdjdjdjdjjejejedjdjdjujeujeu
Buna 4 yıldız verdim çünkü hoşuma gitmedi (biraz sıkıcı)(alınma ama) neden erkek olarak başlıyorsun.Yaratıcı olsaydım bedava bir kız skin ve erkek yap.Yüklemede hangi cinsiyette olmak istediğini söylemeli!!!!!!!!!
2.28.1 sürümünün en son uygulamasında internet bağlantısı mevcut değil. Lütfen düzeltin.
Oyun çok güzel 3 yıldırım oynuyorum 4 yıldız vermemin için kullanmama facebook hesabımı açamıyorum. Oyunu herkese tavsiye ediyorum. Rastgele: chysishskyryet6is456owtht, s, süt, syrydtkdudcufiutjtruutdksultks664cmfj644meh u fu55y5dyd4 sh e5irymd5yk6s3rtrskksj5es6kdutdkudtouk6s44kw64s46dltui5edh5uftfutyu, guf5kuedl7t.duu7d5of46llj5..ldd6465uwgu.74dfk65feygjullydl6dutgjj, gc, k6e5tlsu5le77e5e5sltuslhsedkutdkytyxjryitduudftkufxkyffkyxdo75ee7xkutysflxfy, y, yssr5os6tlsir5du5tyur97a634s.k65rdiyrfokycykko
Ben sevmiştim ama karekterler çok yüksek ve bugün bir oyunu puanımdan sonra ondan eski rekorumu yeni görmüştü oyuzden de rekorum 4:)
Keşke yorumumu sesli notla gönderebilseydim, böylece oyunun aksamaya başlayana kadar nasıl heyecan verici olduğunu hissedebilseydim lütfen bir şeyler yapın.ve facebook'a giriş yapmaya çalıştığınızda oyun kapanır keşke sana yarım yıldız bile verebilseydim .Lütfen bu hataları ve aksaklıkları düzeltin. Aynı anda birçok hızlı hamle yaptığımda oyun yavaşlamaya başlıyor. Ayrıca, bazen, kontroller bana donuyor. Düzenleme: hatalar hala düzeltilmedi!
Bu uzun oyunu oynayamam tekrar indirdim özlemişim zevk almaktan zevk almak 🙈
Bağlantı hatası. İnternete bağlanılamıyor. Ama diğer her şey için Bağlantım var. Bu sorunu düzeltmeniz gerekiyor. Facebook'a bile bağlanılamıyor.
Oyun harika çok çılgın ama o kdr çok reklam çıkıyoki tahmin bile edemezsiniz
GAYET GÜZEL ZATEN OYUNU Bilmeyen YÖK 1 puanı şurdan kırdım Olum OYUN FAZLA GÜZEL obur Firmalara YAZIK OLUYOR YA .. ,, RANDOM: OWOEKSSIJXSUJ8NJ8U89Nub89d9uhriubf9gr9fuhr2ihuo2rfrhuo83u8ohffu8orfru8o33rfhu89y9f8 689fth6ve t689h6893tf7h83gt7h8fth897th7894h6ft4hy73thu94thy89tby8t4b9y7tb8rf rf 9 Fr 9fry9yf97r4ybf7r4y9fr33y7y73f9fr33by87ryb8by3fty8tb3y78ty7
Oyuna güzel ama yaklaştığımda o hedef puanım 4 bir puan kırmam.onu birmilyon savunmasını istemenizi ve tavsiye ediyorum. Ve şoyle bir şey soyliyecem olarak kabul edilir. okul ürünleri gonderiyorlar.🛐🔐🖤
Umm Bu oyunu genel olarak bazı aksaklıkları çok seviyorum ama bu internet erişiminin çok olmadığı bir yerde yaşadığım gerçeği olabilir ama aynı zamanda çevrimiçi bir oyun bu yüzden neler olduğunu bilmiyorum ama genel olarak bu oyunu gerçekten seviyorum 8.5 /10 😃🙄😃
Ben bu yaklaşık 14 15 tane karakterim benim ilk öğem bozulmaca süre oynayamadım ve bütün kadar uzun silinmiş ben onlara o para çok çok benim-(
Oyun karakterler parayla altınla güzel olabilir güzel olurdu
Bu oyunu seviyorum ama oynadığımda kapanıyor
Oyunu şimdi güncelledim ama hala Venice beach oyununa takılıp kaldım. Oyunu oynadığımda oyunun güncellendiğini gösteriyor. Hala bir önceki.
Bence insanlar için sadece görüntü olarak değil de insanların özellikleri vardır ve ya tipik haerekleri olsa çok daha çılgın olur ama yinede bir oyun olarak
Bu oyun bi harika ldjm dtibcdyjncfhjcdubcfjctjcgjvdhbcdubxhbxh gün chbchbfhbxhvxjdhbfyhcghchbcgbchvvvghbvuhhhhhhhfsthjkvcfjbxhvcjccchvvjbvkvincjfkvjnfjdjdkdjdjdjdjdj u yxuxudndidmgnkakwksjfiskNsiwjakshdkdjsjsoqksjejdnskdnsiwiwiakamsnxjcidisjsnzncixjfjdjfjdkwkwkakskzkdkdkdnxndjdkskakakskxjxndjduckvkgkfkdkskamanzjxmxjcjfjcmdkajajzjxjdjdkanskdjakskxncmxkdidiskskskxkdidkdjxmzmalakxnxjdjdjdkdjdjcjckcmxmsmzkzjaksksm, mckckglgptiriwiqpqoasdfghjklqweruyofnxncjfjdkdkxnfifncnzkxnxnxmdkcnfjxjcjfjcjcncjdka
O haklı. Carlos ve Olivia'yı aldığımda, anında onları elimden aldırdım, Ve ne zaman hareket etmeye çalışsam beni bilerek geciktiriyor çünkü Hile yapıyor ve çok fazla kazandığım deli oyunlar başka bir sorun ya da satın aldığım bir şey siliniyor, düşünebilirim Yeterince oyunum olduğu için bu oyunu sildim.
Neden tüm ilerlemem sıfıra döndü? Açtığımda her zaman tekrar yaşımı soracak ve tüm anahtarlarım ve madeni paralarım sıfırdı. Lütfen bu konuda bir şeyler yapın.
Benim yorumum mu silindi? 3 yıldız verdim ama 1 yıldız verdiniz ve yorumum yok mu? Pardon da ne bu yani? 5 yıldız vermek zorunda mıyım? Saçmalığa bak ya. Al lan sana 1 yıldız. Diğer kullanıcılara yorumlarına onlara da aynı demişsiniz. Sizde 3 yıldızı 1 yıldız ya da 4 yıldızı 1 yıldız görme körlüğü mü var?
Zombie Hospital - Idle Tycoon Симулације zkg
Beni beş yıldızdan uzaklaştıran bir şey var, oyunu durdurduğumda ve bir saniye başka bir uygulamaya geçtiğimde oyunun yeniden başlaması ve ilerlememi kaybetmem (bu bir kez 3 milyon puandayken başıma geldi) )
Oyun çok can atmak ama kötü olmuş ama ölmek eski zevki hayla hayattaki amaçlarınızın tadını çıkarmak istiyorum
Subway Surfers Arcade klk
Subway Surfers Arkada vehb
Oyunu seviyorum ama ben oynarken zaman aşımına uğramasından nefret ediyorum, bu yüzden kazandığın tüm paraları alamıyorsun, hatta reklamları izleyerek bir şeyler alamıyorsun, uygulamadan çıkış yapman gerekiyor, sonra tüm parayı kaybediyorsun. az önce kazandığın şeyler.
İğrenç, Nefret ediyorum Nefret ediyorum Ne zaman bir reklam çıksa kaybediyorum Bunu hiç denemeyin
Nostalji olsun diye indirdim. Eskisi gibi güzel değil. Daha güzel olabilirdi
ilk turda 2 milyon skorla yaptım yannca videonun devamında edicem ama oyundan çıktıktan sonra 3 kez sıfırlanmış bu arkadaşlar hak nasıl sinirlendiğimi hayal edin lütfen 🙏
Oyun harika, ancak bildirimler çılgınca. Bir reklamda oyunda otururken üç oyun bildirimi aldım. Hadi şimdi.
Oyun çok kötü sakın indirmeyin uygunsuz içeriklerden var ve kişisel bilgilerinizi çalıyor
Oyun güzel ama tek sorun reklamlar..... bazen reklamlar yanlış zamanda çıkıyor ve aynı zamanda can sıkıcı
Tamam metroyu seviyordum ama ona yapılan güncelleme ....... Her şey o kadar boktan ki artık. Bu yeni metroyu sevmiyorum. eskisini özledim
Bu oyunu seviyorum, harika yeni karakterler yeni tema olan çok fazla karaktere sahipler ve onu seviyorum ama yanlış olan tek şey, bazı karakterleri ödemek zorunda olmanız ve param yok o kadar eski düzeltme ki😊
Jidjdjfj Yani oyun kötü insan sadece oynamazbe yani silebilirim ve internet tasarımı kötünde bu oyunum bu oyunu bu oyunu 😠😠😠😠😭😠😠😠😠🥲yani bukadar kötü
Bu yeni güncelleme de neyin nesi?! Etkinlik jetonlarına mal olan öğelerin fiyatı arttı ve şimdi jeton alarak etkinlik jetonları alamıyor musunuz? "Jeton almak için sezon jetonlarını topla"ya ne oldu?
Çok fazla reklam yok ve sorunsuz çalışıyor - ancak oyunu hiç değiştirmeyen bir karakter için gerçekten 5 pound olan çok sayıda 'teklif' var.
Subway Surfers Arcade nioc
Çok kötü ve sinir bozucu, yedeklenmiş oyunumu 6 günde iki kez kaybettim
Bu oyunu beğendim 1 haftadır bu oyunu oynuyorum ama telefon master'da bazı çöpleri temizlediğimde bir sorun var metro sörfü sıfırlama sonra tekrar oynamaya başlamam gerekiyor
Açıklama :Bu bir çocuğu bu çocuğu bir çocuğu trenleri boyarken onu fark eden Bekçi çocuğu kovalamaya başlamış olan bir çocuk trenlerini kaçırmış😔😭
Bence neşeyle güzel bir oyun ve hani ben sıkıcı bulmuyorum sıkıcı bulanlar gün oyunu için oynuyorum benim okulum olduğu için ben nerede bir yerde seyahatte oynuyorum ve ayarlardan güzel bir oyun ve hani ben neşeli yanı ben çok(✿ ♡‿♡)
Oyun çok güzel amaçlarla eğlenceli karakter karakterleri alınamayan anahtarlarla alsak daha iyi olur
Güzel oyun ama reklamlar çalışmıyor. lütfen düzelt
Oyunların her zaman yanlış yaptığı bir şey vardır, bu da karakter satın almak için para kazanmanın çok zor olduğu gerçeğidir. Yorucu miktarda oynadıktan sonra sadece birkaç karakter satın alabilirsiniz. Oynarken sürekli olarak karakter satın almanız için size yeterli para verirse, gerçekten sevimli olurdu.