Post by yspigybonu on Mar 1, 2022 2:26:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stories: Your Choice (novels) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stories: Your Choice (novels) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neskončno vse kramp ▞▞▞
▞▞▞ Stories: Your Choice (novels) 2022 version ▞▞▞
Seksualna ⛔igra ni varna ... ne prenesite najslabše aplikacije📵. 😡😡😡😡😡😡😡
Spraševal sem se, kdaj lahko pričakujem nove zgodbe
Mutant Fighting Cup 2 Akcija raon
Njeni razvijalci so opravili odlično delo! Izjemno zasvoji igra! Priporočeno!
Odlična igra
Stories: Your Choice (novels) Simulação xej
Ne bi smelo biti sredstev. NASPLOH
kako to, da nimam večine "zgodb" v igri, kot da jih imam malo, vendar jih kar veliko manjka, ne vem, zakaj sem šel pogledat na YouTube in nimam večine zgodb, ki jih imajo drugi ljudje, prosim za pomoč!
Lepa zgodba
Všeč mi je, da igram to igro, zdi se, kot da ste dejansko v zgodbi.
Izbira epizod je manjša
"Pobeg iz raja" mi je najljubši, seveda. Upamo, da boste kmalu izdali nadaljevanje.
To je takooooo dobro. Najprej postanem vroč fant, kjer me imajo vse dame radi, vendar ne skoči v "oh tipično ljubezensko zgodbo". Postane globlje. Všeč mi je, kako je zgodba zasukana že od začetka in se vse nagajivo odvija. Obožujem to. Všeč mi je tudi, da me izbire ne stanejo toliko diamantov in da lahko uporabite statistiko za razliko od drugih iger. Začetek me je spodbudil in tako sem vesel, da vam lahko dam oceno 10/10. Obožujem to. Želim si, da bi bilo več možnosti za videz mojih likov.
Kapitan apokalipsa 9. poglavje se je zataknilo na nalagalnem zaslonu. Zdaj je že skoraj 6 mesecev, še vedno ni popravka Samo ogabno
Zabavna igra je, toda problem s kristali je tisto, kar me moti, odkar sem začel igrati to igro. Na začetku dobite 50 kristalov in nekatere izbire, za katere vidite, da so potrebne, večino časa zahtevajo 35 ali 40 kristalov, pri kasnejših izbirah pa vam jih zmanjka. Prosimo, znižajte stroške ali nam vsaj zagotovite več kristalov. Meni osebno so mistične zgodbe bolj všeč, zato bi mi naredili veliko uslugo, če bi v tem razdelku ustvarili več zgodb. Hvala Megaloot.
Beeindruckt! Dieses Spiel ist wirklich ein Hauch frischer Luft zwischen Roman-Genre-Spielen. Und so viel Inhalt schon!
Temu se reče tvoja izbira, ampak v bistvu se ne moreš odločiti, razen če plačaš dragulje... torej kaj je smisel??? Tako zelo sovražim telefonske igre
Prišlo je do težave v sistemu za prenos. Čeprav je moj wifi previsok in moj telefon še vedno prenese veliko bajtov. Veste, da kaže na wifi. Tudi če je težava njegova združljivost. Potem je dobro, da ga ne kupim. Zdaj ga poskušam uporabiti na drugem telefonu, morda deluje. Edit: ja, problem je adijo, se ga celo veselim.
Pomembne izbire zgodb z dragulji so slabe
Vsako zgodbo sem dokončal, kdaj bom dobil nove zgodbe
Stories: Your Choice (novels) Simulazione aka
je lepo in edinstveno, a kot običajno moraš uporabiti diamante, da dobiš boljše možnosti, vseeno mi je všeč.
Zabava
Igra se ne naloži :/
Igra kraje denarja..
Sploh se ne zažene, napake pri nalaganju, nalaganju vsebine
Obožujem to
Stories: Your Choice (novels) הדמיה uls
Ne zbiram denarja za izbor, kar resnično želim narediti. пока, игра параша
Grdo 😒
odlična igra za razstavo.. vendar želim biti jaz Black💪🏿potrebuje več prilagajanja. to je tudi zelo zasvoji igra.
Nimamo dovolj informacij za sprejemanje odločitev, zato se zdi, da je izid izbir preprosto naključen. Nimate datoteke s svojimi liki, tako da, če se pri eni izbiri odločite, da se približate, ste pravilno ugotovili. V naslednjem se odločite za približevanje in vam ne uspe. Ne maram tega. Nimam na čem temeljiti svojih odločitev. Odstranjeno.
dobro
V redu, najprej je igra res dobra. Zgodbe so zanimive in zelo zabavne. Igra ima res lepo možnost gledanja oglasov za diamante in tudi darilni koledar (dnevna prijava). Zapravil sem nekaj dolarjev, vendar je igranje prijateljsko zelo brezplačno. jaz bi priporočal. BTW PRIPOROČAM MOJO NAJLJUBŠO ZGODBO "Curse of Sullen wood"
Obožujem to, ne morem se ustaviti