Post by burleasimorjets on Mar 8, 2022 7:01:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها امتیاز را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
واقعاً سخت است و شما را عصبانی می کند و وقتی می خواهید دکمه جلو را فشار دهید به عقب می روید زیرا دکمه ها بسته می شوند
اجازه ندهید بدون اینکه از ابتدا شروع کنم ادامه دهم
بدنیست
Lep's World 2 Arkády kspd
سلام این بازی عالیه خیلی از سازندش مچکرم اصلا هم اینترنتی نیست با خیال راحت نصب کنید که پیشنهاد می کنید نصب کنید، پنج ستاره هم براش کمه من اینقدر ستاره می دم⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️
بازی عالیههه
خیلی بد
من
سلام من ستاره هستم ببینید این بازی هم خیللللللی خوبه هم 5 تا جون داره حتما این بازی رو نصب کنید😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من در سه سطح هستم و در حال حاضر معتاد هستم. از آنجایی که شما یک بچه دهه 90 هستید و مانند آن زمان به سوپر نینتندو چسبیده اید، این بازی برای شما جذاب خواهد بود. من امیدوارم که در سراسر آن چالش برانگیزتر شود، ما خواهیم دید.
Lep's World 2 آرکید krh
ادرررحف
بازی بسیار بدی که فضای ذخیره سازی زیادی دارد من از آن متنفرم
خیلی عالی ولی افراد انها خیلی گرون هستند مثلا 199تا الماس می خواهند
یک بازی بسیار بد، زیرا یک سیستم طناب دارد که در آن باید به طناب بچسبید و واقعاً خیلی بد است زیرا نمی دانید وقتی قرار است شما را رها کند، باید به آن طناب وابسته باشید. خیلی بد است. می تواند شما را در آتش یا در طبقه ای پر از تونی رها کند، بسیار بد است و بعد از اینکه جادوگر را شکست دادید باید با سطوح دشوارتری روبرو شوید و در واقع بردن آنها غیرممکن است. شما باید 3،4 روز خود را فقط در یک سطح بگذرانید، باور کنید بازی واقعاً سختی است
این بازی عالی خیلی بازی خوبیه بازی بچگی مامانم🙂🙂🙂🙂
من عاشق این بازیم قبل از گوشیم و تبلتم الانم دوباره دارم دانلودش میکنم😍😍
خیلی بازی بدیه
خوب است اما برخی از سطوح غیرقابل عبور هستند
افراد زیادی سعی می کنند از ماریو پول نقد کنند. به طور جدی؟!؟! ماریو خیلی بهتر از اینه
من عاشق این بازی هستم و در دستگاه من یک مشکل دارد زندگی من تمام نمی شود. خیلی جالبه سعی کنید بازی را دانلود کنید و آن را دوست خواهید داشت
این بازی خیلی خوب لطفا دانلود کنید پنج ستاره هم کمه برام 😊😊😊🥰
این بازی خیلی خوب است. هیچ چیز واقعاً هیجان انگیزی در مورد این بازی وجود ندارد، اما من هنوز آن را دوست دارم.✉
Lep's World 2 Arcade rje
نیازی به بهبود نیست فقط نیاز به آپدیت است منظورم یک به روز رسانی بزرگ است زیرا سال هاست که این بازی را بازی می کنم در غیر این صورت بازی کردن فوق العاده سرگرم کننده است.
من نمی دانم چگونه باس را از سطح 8 بکشم، لطفاً کسی می تواند کمک کند
وقتی به انتهای سطح میرسم همچنان خراب میشود
Join & Strike Ação ucjl
horrible همچنان انجماد میکند، آن را دانلود نکنید فقط یک طنز است، حالا سعی میکند شما را مجبور به خرید سکه کند.
من این را دوست دارم
این بهترین بازی ماجراجویی است که شما می توانید در سطوح مختلف و نقشه های عالی بازی کنید اما مشکل این است که بازی به سرعت به روز نمی شود اگرچه من عاشق این بازی هستم.
این یک بازی واقعا سرگرم کننده است اما برخی از سطوح بسیار دشوار هستند.
این بازی یک ریپ آف مستقیم از سوپر ماریو است
تن از اشکالات بدون بازپرداخت. پاسخ وحشتناک صاحب بازی
هر کی په هشتادیه عاشق این بازی هیو وقت هم تکراری نمیشن 🌚🥂
تبلیغات بیش از حد طولانی و تحریک آمیز برنامه hago برای احیای حذف نصب
خوبه به نظرم
عالی👍👍👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👌💖